Home » BACKSTAGE CATERING

Backstage catering

Scribble
Wij kennen drie verschillende takken van sport in de backstage catering: crew catering voor de medewerkers, artist catering voor de artiesten en hun begeleiding en VIP catering voor je genodigden en heel belangrijke gasten.

Het succes van een festival hangt voor een groot deel af van deze drie groepen. Voor hen gaan wij (liever) niet voor het standaard assortiment, maar zorgen wij voor verse, biologische, gezonde en gevarieerde maaltijden voor de crew, op maat gemaakte menu’s naar de wensen van de artiesten en culinaire hoogstandjes voor de VIPs. Het kan heel uitgebreid of juist helemaal gericht op het beschikbare budget. We hebben ruime ervaring in backstage catering. Ervaring die we gebruiken om voor jou en je ‘crew’ het beste cateringvoorstel te maken.

Wat kan Keep on Catering voor u betekenen?

Heerlijke hapjes en (coole) drankjes voor de genodigden backstage of in de V.I.P.-ruimte, een smakelijk en gevarieerd buffet voor je bezoekers of medewerkers, onze allernieuwste foodtruck, high end catering voor je speciale gasten en/of artiesten; wat je ook op je evenement nodig hebt, wij hebben er ruimschoots ervaring mee.

Over Keep on Catering

Wij zijn Keep on Catering en regelen alles* rondom de catering voor jouw evenement of festival.

Verse, lokale en eerlijke producten

Ruimschoots ervaring

Smakelijk en gevarieerd buffet

Groot netwerk van gespecialiseerde gast-chefs

Offerte aanvragen

Scribble
Het regelen van de catering kan gelukkig allemaal heel snel. Je kunt onderstaande formulier invullen, dan hebben we gelijk al een idee van wat je precies zoekt maar je mag natuurlijk ook een vrijblijvend belletje doen naar onze topper Jeroen! In beide gevallen proberen we binnen twee werkdagen bij je terug te komen met een duidelijke offerte. Voor vragen of opmerkingen klik hier.