Festivals en concerten zijn enorme happenings.  Niet alleen voor, maar zeker ook achter de schermen gebeurt veel. Daar zijn tientallen, soms zelfs honderden mensen aan het werk. Professionals en vrijwilligers.  Deze medewerkers zijn gemotiveerder als er goed voor ze wordt gezorgd.  Daar komt Keep on Catering om de hoek kijken.

crew catering

      Voor menig organisator is de zorg voor hun vips een prioriteit.  Een tevreden vip is immers een visitekaartje voor het evenement.  Keep on Catering verzorgt dan ook de gehele vipruimte, inclusief sfeervolle inrichting en professionele bediening.  Ook de catering voor de artiesten is ons op het lijf geschreven.  Volgens de ‘hospitality rider’ zorgt Keep on Catering er altijd voor dat er hapjes en drankjes in de kleedkamers klaarstaan.  Diners, lunches of een ontbijt: alles kan geregeld worden.  

       Natuurlijk draaien evenementen en festivals om veel meer dan alleen de artiesten en vips.  Het gaat om beleving bij de bezoekers.  Om sfeer.  Vaak zijn de medewerkers de drijvende kracht achter dit soort evenementen.  En dus is het belangrijk om de crew goede voorzieningen te bieden.  Een ruimte waar ze kunnen uitrusten.  Waar de beste maaltijden worden geserveerd.  Waar snacks klaarliggen of even een drankje wordt gedaan.  Dit is niet alleen tijdens het evenement belangrijk, maar ook gedurende de opbouw ervan.