Home » BACKSTAGE CATERING » ARTIESTEN CATERING

Artiesten-catering – backstage rider

Scribble
Veel noten op hun zang? We volgen met alle liefde de hospitality
Rider. Zo sorteren we de M&M’s op kleur en serveren we die exclusieve Indonesische Kopi Luwak koffie, vers onder de kat vandaan.

Daarnaast bieden we voor de artiesten ook een uitgebreide menukeuze aan of zelfs een à la carte behoort tot de mogelijkheden.
We kunnen het ook eenvoudig houden: gezond, puur en eerlijk.

Een tevreden artiest, of hij/zij nu zingt, theater maakt of een andere kunst beoefent levert de beste resultaten. En hij komt graag terug. Net zoals uw publiek als zij tevreden zijn en net als wij als u tevreden bent.

Wat kan Keep on Catering voor u betekenen?

Heerlijke hapjes en (coole) drankjes voor de genodigden backstage of in de V.I.P.-ruimte, een smakelijk en gevarieerd buffet voor je bezoekers of medewerkers, onze allernieuwste foodtruck, high end catering voor je speciale gasten en/of artiesten; wat je ook op je evenement nodig hebt, wij hebben er ruimschoots ervaring mee.

Over Keep on Catering

Wij zijn Keep on Catering en regelen alles* rondom de catering voor jouw evenement of festival.

Verse, lokale en eerlijke producten

Ruimschoots ervaring

Smakelijk en gevarieerd buffet

Groot netwerk van gespecialiseerde gast-chefs

Offerte aanvragen

Scribble
Het regelen van de catering kan gelukkig allemaal heel snel. Je kunt onderstaande formulier invullen, dan hebben we gelijk al een idee van wat je precies zoekt maar je mag natuurlijk ook een vrijblijvend belletje doen naar onze topper Jeroen! In beide gevallen proberen we binnen twee werkdagen bij je terug te komen met een duidelijke offerte. Voor vragen of opmerkingen klik hier.