Home » BACKSTAGE CATERING » CREW CATERING

CREW CATERING

Scribble
Een goede, stevige maaltijd voor de mankracht die jouw evenement mogelijk maakt is het ingrediënt tot motivatie om nog harder te willen, te kunnen en te gaan.

Wij regelen alles van ontbijt, lunch en diner tot night-snack, drankvoorziening en tussendoortjes, het liefst op locatie gekookt met het huiskamergevoel dat bij crew-catering past. We kunnen zelfs een ruimte creëren waarin de mensen echt even tot rust komen en onder elkaar zijn om daarna met 200% energie en zin weer verder te gaan! Ook de crew verdient het beste. Daarom zijn wij de juiste cateraar voor hen die ertoe doen backstage.

Wat kan Keep on Catering voor u betekenen?

Heerlijke hapjes en (coole) drankjes voor de genodigden backstage of in de V.I.P.-ruimte, een smakelijk en gevarieerd buffet voor je bezoekers of medewerkers, onze allernieuwste foodtruck, high end catering voor je speciale gasten en/of artiesten; wat je ook op je evenement nodig hebt, wij hebben er ruimschoots ervaring mee.

Over Keep on Catering

Wij zijn Keep on Catering en regelen alles* rondom de catering voor jouw evenement of festival.

Verse, lokale en eerlijke producten

Ruimschoots ervaring

Smakelijk en gevarieerd buffet

Groot netwerk van gespecialiseerde gast-chefs

Offerte aanvragen

Scribble
Het regelen van de catering kan gelukkig allemaal heel snel. Je kunt onderstaande formulier invullen, dan hebben we gelijk al een idee van wat je precies zoekt maar je mag natuurlijk ook een vrijblijvend belletje doen naar onze topper Jeroen! In beide gevallen proberen we binnen twee werkdagen bij je terug te komen met een duidelijke offerte. Voor vragen of opmerkingen klik hier.