Home » BACKSTAGE CATERING » CREW CATERING » 1,5 Meter Maatregelen

CREW CATERING en afstand houden

Scribble
Er is een nieuwe top 3 lijst voor checkpunten om rekening te houden bij catering voor grote evenementen. De nieuwkomer is hygiëne. Keep on Catering zorgt ervoor dat de hygiëne gewaarborgd is maar ook dat de 1,5 meter maatregelen goed worden nageleefd. Wij denken graag mee over het juiste protocol.

Keep on Catering weet precies hoe we ook achter de schermen succesvol kunnen zijn, ook als we afstand moeten houden. Zorg voor een goede crewcatering is belangrijk.

Wat kan Keep on Catering voor u betekenen?

Heerlijke hapjes en (coole) drankjes voor de genodigden backstage of in de V.I.P.-ruimte, een smakelijk en gevarieerd buffet voor je bezoekers of medewerkers, onze allernieuwste foodtruck, high end catering voor je speciale gasten en/of artiesten; wat je ook op je evenement nodig hebt, wij hebben er ruimschoots ervaring mee.

Over Keep on Catering

Wij zijn Keep on Catering en regelen alles* rondom de catering voor jouw evenement of festival.

Verse, lokale en eerlijke producten

Ruimschoots ervaring

Smakelijk en gevarieerd buffet

Groot netwerk van gespecialiseerde gast-chefs

Offerte aanvragen

Scribble
Het regelen van de catering kan gelukkig allemaal heel snel. Je kunt onderstaande formulier invullen, dan hebben we gelijk al een idee van wat je precies zoekt maar je mag natuurlijk ook een vrijblijvend belletje doen naar onze topper Jeroen! In beide gevallen proberen we binnen twee werkdagen bij je terug te komen met een duidelijke offerte. Voor vragen of opmerkingen klik hier.