Home » BACKSTAGE CATERING » CREW CATERING » Filmset, filmopnames

CREW CATERING bij filmproducties

Scribble
Het cateren van crew van filmproducties vraagt om specialisten. Het gaat hier vaak niet om een paar dagen maar om een langere periode met dagen die langer duren dan gepland. Keep on Catering heeft ervaring en is de ideale partner tijdens hectische dagen.

Door ons enorme netwerk kunnen wij zorgdragen voor een constante kwaliteit van catering. Ook als het allemaal langer duurt dan gepland. Wij weten als geen ander hoe belangrijk de catering is tijdens filmopnames.

Wij regelen alles van ontbijt, lunch en diner tot night-snack, drankvoorziening en tussendoortjes, het liefst op locatie gekookt met het huiskamergevoel dat bij crew-catering past. We kunnen zelfs een ruimte creëren waarin de mensen echt even tot rust komen en onder elkaar zijn om daarna met 200% energie en zin weer verder te gaan! Ook de crew verdient het beste. Daarom zijn wij de juiste cateraar voor hen die ertoe doen backstage.

Wat kan Keep on Catering voor u betekenen?

Heerlijke hapjes en (coole) drankjes voor de genodigden backstage of in de V.I.P.-ruimte, een smakelijk en gevarieerd buffet voor je bezoekers of medewerkers, onze allernieuwste foodtruck, high end catering voor je speciale gasten en/of artiesten; wat je ook op je evenement nodig hebt, wij hebben er ruimschoots ervaring mee.

Over Keep on Catering

Wij zijn Keep on Catering en regelen alles* rondom de catering voor jouw evenement of festival.

Verse, lokale en eerlijke producten

Ruimschoots ervaring

Smakelijk en gevarieerd buffet

Groot netwerk van gespecialiseerde gast-chefs

Offerte aanvragen

Scribble
Het regelen van de catering kan gelukkig allemaal heel snel. Je kunt onderstaande formulier invullen, dan hebben we gelijk al een idee van wat je precies zoekt maar je mag natuurlijk ook een vrijblijvend belletje doen naar onze topper Jeroen! In beide gevallen proberen we binnen twee werkdagen bij je terug te komen met een duidelijke offerte. Voor vragen of opmerkingen klik hier.