Home » BACKSTAGE CATERING » CREW CATERING » Filmset, filmopnames » Maaltijden voor in de pauze op een filmset of filmopname?

CREW CATERING bij filmproducties: gezonde maaltijden

Scribble
De medewerkers op een filmset verdienen het allerbeste op cateringgebied. Het harde werken en de lange dagen vragen om gezonde en lekkere maatlijden. Keep on Catering zorgt ervoor dat een pauze echt een moment is om even op adem te komen.

Een pauze moet echt een rustmoment zijn voor de crew. Even weg van alles. Filmdagen zijn hectisch, daar weten we alles van. Pauzes zijn niet altijd te voorspellen. Dat begrijpen wij goed, daarom bewegen wij mee met wat nodig is.
Wij regelen alles van ontbijt, lunch en diner tot night-snack, drankvoorziening en tussendoortjes, het liefst op locatie gekookt met het huiskamergevoel dat bij crew-catering past. We kunnen zelfs een ruimte creëren waarin de mensen echt even tot rust komen en onder elkaar zijn om daarna met 200% energie en zin weer verder te gaan! Ook de crew verdient het beste. Keep on Catering is de juiste cateraar voor hen die ertoe doen backstage.
Met het oog op onze omgeving willen wij zo min mogelijk tot geen ecologische footprint achterlaten en werken daarom alleen met verse, lokale en eerlijke producten.

Wat kan Keep on Catering voor u betekenen?

Heerlijke hapjes en (coole) drankjes voor de genodigden backstage of in de V.I.P.-ruimte, een smakelijk en gevarieerd buffet voor je bezoekers of medewerkers, onze allernieuwste foodtruck, high end catering voor je speciale gasten en/of artiesten; wat je ook op je evenement nodig hebt, wij hebben er ruimschoots ervaring mee.

Over Keep on Catering

Wij zijn Keep on Catering en regelen alles* rondom de catering voor jouw evenement of festival.

Verse, lokale en eerlijke producten

Ruimschoots ervaring

Smakelijk en gevarieerd buffet

Groot netwerk van gespecialiseerde gast-chefs

Offerte aanvragen

Scribble
Het regelen van de catering kan gelukkig allemaal heel snel. Je kunt onderstaande formulier invullen, dan hebben we gelijk al een idee van wat je precies zoekt maar je mag natuurlijk ook een vrijblijvend belletje doen naar onze topper Jeroen! In beide gevallen proberen we binnen twee werkdagen bij je terug te komen met een duidelijke offerte. Voor vragen of opmerkingen klik hier.