Home » BACKSTAGE CATERING » VIP CATERING » High end catering

VIP High end catering

Scribble
High end catering gaat een stapje verder. Denk aan chefs, aan luxe, aan eerlijk en lokaal. Keep on Catering zorgt voor exclusieve gerechten, heerlijke hapjes en drankjes, een walking diner met kleine culinaire hoogstandjes of live cooking.

Wie je gasten ook zijn, wij pakken ze in met onze gerechten, gastvrije bediening en persoonlijke aanpak.
Voor een ultieme culinaire gastbeleving zijn wij precies de partner die u nodig heeft. Een bubbelend ontvangst en een jubelend gerecht, Keep on Catering weet hoe u uw gasten in de watten kunt leggen. Wij zetten net dat extra stapje om uw bijzondere gasten iets bijzonders te laten ervaren.

Wat kan Keep on Catering voor u betekenen?

Heerlijke hapjes en (coole) drankjes voor de genodigden backstage of in de V.I.P.-ruimte, een smakelijk en gevarieerd buffet voor je bezoekers of medewerkers, onze allernieuwste foodtruck, high end catering voor je speciale gasten en/of artiesten; wat je ook op je evenement nodig hebt, wij hebben er ruimschoots ervaring mee.

Over Keep on Catering

Wij zijn Keep on Catering en regelen alles* rondom de catering voor jouw evenement of festival.

Verse, lokale en eerlijke producten

Ruimschoots ervaring

Smakelijk en gevarieerd buffet

Groot netwerk van gespecialiseerde gast-chefs

Offerte aanvragen

Scribble
Het regelen van de catering kan gelukkig allemaal heel snel. Je kunt onderstaande formulier invullen, dan hebben we gelijk al een idee van wat je precies zoekt maar je mag natuurlijk ook een vrijblijvend belletje doen naar onze topper Jeroen! In beide gevallen proberen we binnen twee werkdagen bij je terug te komen met een duidelijke offerte. Voor vragen of opmerkingen klik hier.