BARBECUE OP EVENEMENTEN

Deze barrel-barbecues zijn handgemaakt voor Keep on Catering door smid Rookbaard uit Schiedam. Rookbaard heeft 2 type barbecues voor ons gemaakt. Het ene type barbecue is uitgevoerd met deksel en speciaal gemaakt om op hoge temperatuur te grillen, ideaal voor hamburgers en worsten. De andere uitvoering is gemaakt met een verstelbaar rooster en perfect voor slow cooking van bijvoorbeeld kip en grote stukken vlees. Samen met de barbecues heeft Rookbaard een bar/buffet gemaakt uit hout en onbehandeld ijzer. Deze barbecues en buffet zijn te huur in combinatie met de catering-invulling van Keep on Catering.

Onze BBQ-events

Een set stoere oliedrum-BBQ’s die samen met een hand-gefabriceerde ijzeren bar of in combinatie met onze Grumman Olsen foodtruck worden ingezet. Deze BBQ-set slaat op geen enkel event de plank mis. Als eyecatcher voor je gasten of als meatpoint voor je personeel op het welverdiende personeelsfeest. In opdracht van Keep on Catering heeft onze smid Rookbaard een aantal waanzinnige BBQ’s gemaakt. Met als basis de gewone oliedrum heeft hij meerdere varianten gebouwd. Dichte oliedrums om op te grillen of te smoken, drums met verstelbare roosters voor slow cooking en staande drums waar een Dutch oven op geplaatst kan worden voor al het stoofwerk.

Voor de invulling van het menu hebben wij onze koks aan het werk gezet om de beste BBQ-gerechten te verzamelen. Van echte Angus hamburgers of vers gemaakte BBQ-worsten tot sappige kipsaté met huisgemaakte pindasaus. Of ga je liever voor de BAZEN-BBQ met hele stukken vlees zoals een Ribeye, Côte de boeuf of Entrecote die ter plekke door onze koks worden gegrild en getrancheerd. Voor de niet vleeseters hanteren wij een vis, vegetarisch en vegan menu. Natuurlijk vergeten wij de bijgerechten niet zoals heerlijke verse salades, Frans stokbrood met verschillende dips en onze BBQ-sauzen.

Ons BBQ-event-team regelt alles. Natuurlijk zorgen wij voor de plaatsing van de BBQ’s en eventueel bar of foodtruck op de locatie. Daarnaast wordt in overleg met de klant de invulling van de gerechten samengesteld. Naast de gerechten regelen wij ook de borden, bestek en alle andere benodigdheden voor de BBQ. Je hebt er echt geen omkijken naar.

Ben je geïnteresseerd in onze event-BBQ’s neem dan contact met ons op via het contact formulier voor een offerte.

Voor de verhuur van party-barbecues en verkoop van barbecue-pakketten voor groepen en gelegenheden kijk op de site van onze partner REDHOTBBQ.