Ben je bezig met de organisatie van een evenement of denk je er over om een evenement te gaan organiseren.  Dan heb je betrouwbare partners nodig die je kunnen bijstaan en ervoor zorgen dat het evenement een succes wordt.

 

               Voor de catering heb je aan Keep on Catering  een professionele en betrouwbare partner.  Maar ook logistiek en facilitair kunnen wij je bijstaan.  Zoals bijvoorbeeld met het regelen van toiletten, tenten en garderobe.  Wij ontzorgen de organisatie van het evenement zodat die de handen vrij heeft om zich op hun gasten te richten.

              Elk evenement vraagt een eigen invulling aan catering.  Voor een dance feest zal er een andere catering behoefte zijn dan bijvoorbeeld bij een open dag voor een bedrijf.  Keep on Catering houdt hier terdege rekening mee en zal in overleg met de organisatie de invulling voor de catering samenstellen.

             Keep on Catering  neemt, indien gewenst, de volledige aankleding van het evenement met tenten, decoratie en eventueel licht en geluid voor zijn rekening.  Nog geen idee welk thema of uitstraling jou evenement moet hebben, dan kunnen wij misschien een voorstel doen en samen met jou een concept bedenken.

             Heb je alles al geregeld en heb je alleen eten nodig?  Keep on Catering levert op aanvraag FOODSUPPLY op maat.  Of het nu gaat om een buffet voor 500 personen of een walking diner in het theater, foodtrucks of foodstands voor een evenement, een smoker en barbecues voor een open dag of fingerfood bij een receptie.  Keep on Catering regelt het en levert FOODSUPPLY met of zonder koks.