Met ‘minder’ nemen we geen genoegen. Keep On Catering streeft altijd naar het beste.
Een evenement of festival draait om sfeer.  Om beleving.  Daar draagt goede catering aan bij.  De evenementen catering van Keep on Catering is er zowel voor kleine als grote evenementen, voor zowel bescheiden als uitbundige festivals. Maar hoe groot een evenement of festival ook is: een concessie aan kwaliteit doen we niet.  

evenementen catering

       Dat ‘beste’ vind je terug in verschillende aspecten van onze catering.  Natuurlijk wordt onze catering volledig aangepast aan het evenement.  Volledig op maat.  Onze gerechten zijn altijd vers, speciaal bereid door de beste koks. Keep on Catering geeft elk evenement een culinair hart. Heerlijke maaltijden, hartige hapjes, huisgemaakte taarten, diverse gerechten uit de wereldkeuken, koffie, drankjes en smoothies: alles behoort tot de mogelijkheden.

       Eén van de mogelijkheden is het plaatsen van een festival café.  Bezoekers kunnen zich hier terugtrekken uit de activiteiten, even rustig zitten en genieten van een hapje en een drankje.  Een verse, biologische hotdog met zuurkool en gebakken uitjes, natuurlijk rechtstreeks van de grill.  Of een heerlijke pizza met echte mozzarella en verse basilicum uit onze traditionele houtoven.  Misschien een vers gebakken, honderd procent rundvlees hamburger voorzien van smakelijke topping uit onze hamburgerstand.  Het zijn zomaar wat voorbeelden uit het uitgebreide assortiment van Keep on Catering.

festival cafe

       Organiseer je een evenement waar drank en personeel al is geregeld?  Dan is het een optie om voor Food Supply te kiezen.  Keep on Catering regelt in dat geval heerlijke gerechten die vers worden bereid door onze topkoks.  Gerechten die bij de ‘achterdeur’ worden afgeleverd en vervolgens als ‘eigen product’ mogen worden doorverkocht.  Altijd flexibel, zodat de piek- en dalmomenten van het evenement beter beheersbaar blijven.  Zodat er minder voedsel wordt weggegooid.  Zodat iedereen zo optimaal mogelijk kan genieten van de gerechten die door ons worden bereid.  Een evenement of festival is immers een totaalplaatje en wij dragen er graag aan bij om van dat totaalplaatje een succes te maken.

       Dat betekent dus ook dat onze catering altijd in de stijl van het evenement wordt verzorgd.  Passend bij het imago van het festival.  Of dat nu een festival is met honderdduizenden bezoekers, een sportdag bij een sportvereniging, een open dag bij een bedrijf, een sportwedstrijd of op een braderie: wij doen ons werk altijd met plezier.  Daarbij spelen we altijd in op de laatste trends en houden we de nieuwste ontwikkelingen binnen de catering in de gaten.  Alles om van uw evenement een succes te maken.  Sterker nog: Keep on Catering draagt er graag aan bij om van uw evenement een onvergetelijke happening te maken.