Home » EVENEMENTEN CATERING

EVENEMENTEN CATERING

Scribble
Elk evenement heeft een eigen sfeer en die sfeer bepaalt mede wat er gegeten en gedronken wordt. Wat past het beste bij jouw evenement en welke indruk wil je graag achterlaten?
Voor jouw evenement kunnen we alles verzorgen; van tenten, decoratie en sanitair tot aan licht en geluid. Alle onderdelen in balans afgestemd op elkaar.
Heb je zelf nog geen idee of heb je geen zin of tijd om erover na te denken? Met onze ervaring helpen we je graag met het bedenken van een concept.
En voor welk evenement jij ook catering zoekt, bedenk dat je het maar één keer goed kunt doen. Daarom zijn wij voor jou de juiste partner.

Wat kan Keep on Catering voor u betekenen?

Heerlijke hapjes en (coole) drankjes voor de genodigden backstage of in de V.I.P.-ruimte, een smakelijk en gevarieerd buffet voor je bezoekers of medewerkers, onze allernieuwste foodtruck, high end catering voor je speciale gasten en/of artiesten; wat je ook op je evenement nodig hebt, wij hebben er ruimschoots ervaring mee.

Over Keep on Catering

Wij zijn Keep on Catering en regelen alles* rondom de catering voor jouw evenement of festival.

Verse, lokale en eerlijke producten

Ruimschoots ervaring

Smakelijk en gevarieerd buffet

Groot netwerk van gespecialiseerde gast-chefs

Offerte aanvragen

Scribble
Het regelen van de catering kan gelukkig allemaal heel snel. Je kunt onderstaande formulier invullen, dan hebben we gelijk al een idee van wat je precies zoekt maar je mag natuurlijk ook een vrijblijvend belletje doen naar onze topper Jeroen! In beide gevallen proberen we binnen twee werkdagen bij je terug te komen met een duidelijke offerte. Voor vragen of opmerkingen klik hier.