Wat gebeurt er als je de lekkerste gerechten uit de Zuid Amerikaanse keuken combineert met die uit Japan? Dan krijg je wat wij noemen:

    When Latin meets Japan


Eten voor de echte smullers.

Neem onze combi van een heerlijke authentieke Argentijnse gegrilde steak met een frisse Japanse salade met edamame boontjes, mango, avocado en limoen dressing

 

Geen zin in een hele steak ga dan voor onze top hapjes. Fantastische sushi hapjes gevuld met krab, avocado of vis in combinatie met heerlijke mini  maïs tortilla’s, guacamole en  hot salsa.
Vers gerolde spring roll met tonijn tartaar, wakame  en jalepeno peppers of  rolletjes van de beste Zuid Amerikaanse ossenhaas gemarineerd in soja saus.

 

 Natuurlijk vergeten wij de drank niet. Ga je voor de sake of wordt het toch een Margarita. Drink je liever een biertje dan kan dat, een Mexicaanse Sol of een Japanse Kirin.

Altijd een succes bij het festival publiek en nu ook door ons verzorgt bij jullie in huis.

 

     

 

Een evenement of festival draait om sfeer.  Om beleving.  Daar draagt goede catering aan bij.  De evenementen catering van Keep on Catering is er zowel voor kleine als grote evenementen, voor zowel bescheiden als uitbundige evenementen. Maar hoe groot een evenement ook is: een concessie aan kwaliteit doen we niet.

Food Supply.

Organiseer je een evenement waar drank en personeel al is geregeld?  Dan is het een optie om voor Food Supply te kiezen.  Keep on Catering regelt in dat geval heerlijke gerechten die vers worden bereid door onze topkoks.  Gerechten die bij de ‘achterdeur’ worden afgeleverd en vervolgens als ‘eigen product’ mogen worden doorverkocht.  Altijd flexibel, zodat de piek- en dalmomenten van het evenement beter beheersbaar blijven.  Zodat er minder voedsel wordt weggegooid.  Zodat iedereen zo optimaal mogelijk kan genieten van de gerechten die door ons worden bereid.  Een evenement of festival is immers een totaalplaatje en wij dragen er graag aan bij om van dat totaalplaatje een succes te maken.