Home » EVENEMENTEN CATERING » BARBECUE OP EVENEMENTEN

Barbecue op evenement

Scribble
Vlammende burgers, sappige kippendijen of heerlijke hotdogs van de barbecue Speciaal voor Keep on Catering heeft onze ambachtelijke smid een set barbecues vervaardigd uit olievaten samen met een meterslange houten bar.

Deze set barbecues is ideaal voor bedrijfsevenementen, sportdagen of open-dagen.
Deze barrel-barbecues zijn handgemaakt voor Keep on Catering gemaakt door smid Rookbaard uit Schiedam. Rookbaard heeft 2 type barbecues voor ons gemaakt. Het ene type barbecue is uitgevoerd met deksel en speciaal gemaakt om op hoge temperatuur te grillen, ideaal voor hamburgers en worsten. De andere uitvoering is gemaakt met een verstelbaar rooster en perfect voor slow cooking van bijvoorbeeld kip en grote stukken vlees. Samen met de barbecues heeft Rookbaard een bar/buffet gemaakt uit hout en onbehandeld ijzer. Deze barbecues en buffet zijn te huur in combinatie met de catering-invulling van Keep on Catering.

Voor elk evenement leveren wij de juiste oplossing.

Wat kan Keep on Catering voor u betekenen?

Heerlijke hapjes en (coole) drankjes voor de genodigden backstage of in de V.I.P.-ruimte, een smakelijk en gevarieerd buffet voor je bezoekers of medewerkers, onze allernieuwste foodtruck, high end catering voor je speciale gasten en/of artiesten; wat je ook op je evenement nodig hebt, wij hebben er ruimschoots ervaring mee.

Over Keep on Catering

Wij zijn Keep on Catering en regelen alles* rondom de catering voor jouw evenement of festival.

Verse, lokale en eerlijke producten

Ruimschoots ervaring

Smakelijk en gevarieerd buffet

Groot netwerk van gespecialiseerde gast-chefs

Offerte aanvragen

Scribble
Het regelen van de catering kan gelukkig allemaal heel snel. Je kunt onderstaande formulier invullen, dan hebben we gelijk al een idee van wat je precies zoekt maar je mag natuurlijk ook een vrijblijvend belletje doen naar onze topper Jeroen! In beide gevallen proberen we binnen twee werkdagen bij je terug te komen met een duidelijke offerte. Voor vragen of opmerkingen klik hier.