Barbecue op open dagen

Scribble
‘Open dagen’ zijn over het algemeen los en open van karakter. Een barbecue past dus uitstekend bij dagen met een ‘open’ karakter. Er is veel mogelijk. Mensen kunnen zelf aan de slag met een tafelbarbecue of je huurt bij ons de speciale barbecue-uitvoering: een verstelbaar rooster, perfect voor slow cooking.

Onze barrel-barbecues zijn handgemaakt voor Keep on Catering door smid Rookbaard uit Schiedam. Rookbaard heeft 2 type barbecues voor ons gemaakt. Het ene type barbecue is uitgevoerd met deksel en speciaal gemaakt om op hoge temperatuur te grillen, ideaal voor hamburgers en worsten. De andere uitvoering is gemaakt met een verstelbaar rooster en perfect voor slow cooking van bijvoorbeeld kip en grote stukken vlees. Samen met de barbecues heeft Rookbaard een bar/buffet gemaakt uit hout en onbehandeld ijzer. Deze barbecues en buffet zijn te huur in combinatie met de catering-invulling van Keep on Catering.
Slow of fast? Dat is aan jou. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat kan Keep on Catering voor u betekenen?

Heerlijke hapjes en (coole) drankjes voor de genodigden backstage of in de V.I.P.-ruimte, een smakelijk en gevarieerd buffet voor je bezoekers of medewerkers, onze allernieuwste foodtruck, high end catering voor je speciale gasten en/of artiesten; wat je ook op je evenement nodig hebt, wij hebben er ruimschoots ervaring mee.

Over Keep on Catering

Wij zijn Keep on Catering en regelen alles* rondom de catering voor jouw evenement of festival.

Verse, lokale en eerlijke producten

Ruimschoots ervaring

Smakelijk en gevarieerd buffet

Groot netwerk van gespecialiseerde gast-chefs

Offerte aanvragen

Scribble
Het regelen van de catering kan gelukkig allemaal heel snel. Je kunt onderstaande formulier invullen, dan hebben we gelijk al een idee van wat je precies zoekt maar je mag natuurlijk ook een vrijblijvend belletje doen naar onze topper Jeroen! In beide gevallen proberen we binnen twee werkdagen bij je terug te komen met een duidelijke offerte. Voor vragen of opmerkingen klik hier.