Barbecue op sportdagen

Scribble
Een sportdag organiseren is een uitdaging, maar een leuke uitdaging. Voor wie organiseer je een sportdag? Wat is het doel, wat hoop je te bereiken? Eén ding is zeker. Er moet ook vooral goed gegeten worden. Dat is onze tak van sport. Keep on Catering regelt ook een barbecue op jouw sportdag.

Een barbecue past bij uitstek op een sportdag. En hoewel slow cooking ook mogelijk is op een sportdag… we kunnen ons voorstellen dat ‘slow’ niet past bij sportief bezig zijn. Wel de snelle hamburger of worstjes. Onze barrel-barbecues zijn handgemaakt voor Keep on Catering door smid Rookbaard uit Schiedam. Rookbaard heeft deze speciaal voor ons gemaakt en deze barbecue is uitgevoerd met deksel en gemaakt om op hoge temperatuur te grillen, ideaal dus voor hamburgers en worsten.

Wat kan Keep on Catering voor u betekenen?

Heerlijke hapjes en (coole) drankjes voor de genodigden backstage of in de V.I.P.-ruimte, een smakelijk en gevarieerd buffet voor je bezoekers of medewerkers, onze allernieuwste foodtruck, high end catering voor je speciale gasten en/of artiesten; wat je ook op je evenement nodig hebt, wij hebben er ruimschoots ervaring mee.

Over Keep on Catering

Wij zijn Keep on Catering en regelen alles* rondom de catering voor jouw evenement of festival.

Verse, lokale en eerlijke producten

Ruimschoots ervaring

Smakelijk en gevarieerd buffet

Groot netwerk van gespecialiseerde gast-chefs

Offerte aanvragen

Scribble
Het regelen van de catering kan gelukkig allemaal heel snel. Je kunt onderstaande formulier invullen, dan hebben we gelijk al een idee van wat je precies zoekt maar je mag natuurlijk ook een vrijblijvend belletje doen naar onze topper Jeroen! In beide gevallen proberen we binnen twee werkdagen bij je terug te komen met een duidelijke offerte. Voor vragen of opmerkingen klik hier.