Home » EVENEMENTEN CATERING » Foodsupply

Foodsupply – een smakelijke invulling

Scribble

Je hebt alles al geregeld, maar je hebt alleen nog de smakelijke invulling nodig? Dan komen wij naar voren. Je kan het zo gek niet verzinnen of we regelen het, want natuurlijk wil je goed voor je klanten zorgen.
Of het nu gaat om een buffet voor vijfhonderd personen of een Walking Diner in het theater, foodtrucks of foodstands voor een evenement, een smoker en barbecues voor een open dag of fingerfood bij een receptie. We regelen het voor je. Je kan zelfs kiezen: food met of zonder koks/chefs.
Met onze ruime ervaring in foodsupply kan je het met een gerust hart aan ons overlaten.

Wat kan Keep on Catering voor u betekenen?

Heerlijke hapjes en (coole) drankjes voor de genodigden backstage of in de V.I.P.-ruimte, een smakelijk en gevarieerd buffet voor je bezoekers of medewerkers, onze allernieuwste foodtruck, high end catering voor je speciale gasten en/of artiesten; wat je ook op je evenement nodig hebt, wij hebben er ruimschoots ervaring mee.

Over Keep on Catering

Wij zijn Keep on Catering en regelen alles* rondom de catering voor jouw evenement of festival.

Verse, lokale en eerlijke producten

Ruimschoots ervaring

Smakelijk en gevarieerd buffet

Groot netwerk van gespecialiseerde gast-chefs

Offerte aanvragen

Scribble
Het regelen van de catering kan gelukkig allemaal heel snel. Je kunt onderstaande formulier invullen, dan hebben we gelijk al een idee van wat je precies zoekt maar je mag natuurlijk ook een vrijblijvend belletje doen naar onze topper Jeroen! In beide gevallen proberen we binnen twee werkdagen bij je terug te komen met een duidelijke offerte. Voor vragen of opmerkingen klik hier.