Home » EVENEMENTEN CATERING » Foodsupply » Bedrijfsfeest

Een smakelijk bedrijfsfeest

Scribble
Een bedrijfsfeest kan bedoeld zijn voor je klanten maar ook voor je eigen medewerkers. Wat het ook is, een bedrijfsfeest kan niet zonder goede catering. Keep on Catering kan je met een gerust hart inschakelen voor catering op maat. Wij zorgen dat het precies past bij het thema en het doel van jouw bedrijfsfeest.

Natuurlijk wil je dat het bedrijfsfeest een groot succes wordt. Een groot deel van het succes hangt af van de catering, dat weten we allemaal. Daarom is Keep on Catering de juiste partner voor food supply op het bedrijfsfeest.
Van een strak georganiseerde klantendag tot een spetterend eindejaarsfeest voor medewerkers, wij weten precies hoe je de catering haarfijn kunt afstellen op de bezoekers van het feest. Wij leveren pure kwaliteit bereid met passie en inzet.

Wat is er mogelijk?

Je kan beter vragen, wat niet?
Wij verzorgen heerlijke hapjes en (coole) drankjes voor het bedrijfsfeest en een smakelijk en gevarieerd buffet.
Doordat wij werken met een groot netwerk van gespecialiseerde gast-chefs, kunnen wij de authentieke smaak vanuit keukens van over de hele wereld neerzetten zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit. Onze drive is om van iedere gebeurtenis een unieke belevenis te maken zowel met culinaire als personele inzet.

Wat kan Keep on Catering voor u betekenen?

Heerlijke hapjes en (coole) drankjes voor de genodigden backstage of in de V.I.P.-ruimte, een smakelijk en gevarieerd buffet voor je bezoekers of medewerkers, onze allernieuwste foodtruck, high end catering voor je speciale gasten en/of artiesten; wat je ook op je evenement nodig hebt, wij hebben er ruimschoots ervaring mee.

Over Keep on Catering

Wij zijn Keep on Catering en regelen alles* rondom de catering voor jouw evenement of festival.

Verse, lokale en eerlijke producten

Ruimschoots ervaring

Smakelijk en gevarieerd buffet

Groot netwerk van gespecialiseerde gast-chefs

Offerte aanvragen

Scribble
Het regelen van de catering kan gelukkig allemaal heel snel. Je kunt onderstaande formulier invullen, dan hebben we gelijk al een idee van wat je precies zoekt maar je mag natuurlijk ook een vrijblijvend belletje doen naar onze topper Jeroen! In beide gevallen proberen we binnen twee werkdagen bij je terug te komen met een duidelijke offerte. Voor vragen of opmerkingen klik hier.