Home » EVENEMENTEN CATERING » Foodsupply » Bedrijfsfeest » Hoe kunnen we een gezellig bedrijfsfeest organiseren met 1,5 meter afstand

Ons bedrijfsfeest is gepland, hoe houden we het gezellig met 1,5 meter afstand?

Scribble

We zeggen niet voor niets: ‘Wij zijn Keep on Catering en wij regelen alles’. Juist nu is het de tijd om deze belofte waar te maken. Want met of zonder afstand, een bedrijfsfeest zonder catering is pas echt van een koude kermis thuiskomen. Daar zijn wij niet van.

Had je een barbecue in gedachten? Dat kan niet als mensen in een rij moeten staan. Maar wij gaan uit van wat wel kan. Dus een kleine barbecue per tafel, rekening houdend met 1,5 meter afstand is een mogelijkheid. Of
hapjesplanken per tafel geserveerd.
Het is tijd voor catering 3.0 waar wellicht veel meer digitaal zal gaan behalve het belangrijkste. Samenzijn en ons eerlijke gerechten.

Wat kan Keep on Catering voor u betekenen?

Heerlijke hapjes en (coole) drankjes voor de genodigden backstage of in de V.I.P.-ruimte, een smakelijk en gevarieerd buffet voor je bezoekers of medewerkers, onze allernieuwste foodtruck, high end catering voor je speciale gasten en/of artiesten; wat je ook op je evenement nodig hebt, wij hebben er ruimschoots ervaring mee.

Over Keep on Catering

Wij zijn Keep on Catering en regelen alles* rondom de catering voor jouw evenement of festival.

Verse, lokale en eerlijke producten

Ruimschoots ervaring

Smakelijk en gevarieerd buffet

Groot netwerk van gespecialiseerde gast-chefs

Offerte aanvragen

Scribble
Het regelen van de catering kan gelukkig allemaal heel snel. Je kunt onderstaande formulier invullen, dan hebben we gelijk al een idee van wat je precies zoekt maar je mag natuurlijk ook een vrijblijvend belletje doen naar onze topper Jeroen! In beide gevallen proberen we binnen twee werkdagen bij je terug te komen met een duidelijke offerte. Voor vragen of opmerkingen klik hier.