Food for Festival

Scribble

Je hebt alles al geregeld voor je festival, maar wat is een festival zonder lekker eten en drinken? Voor het antwoord op deze belangrijke vraag moet je bij ons zijn. Keep on Catering regelt food supply voor festivals.

Elk festival heeft een eigen sfeer en een specifieke doelgroep. Is het binnen of buiten, welk seizoen, waar komen de bezoekers voor, wat is de gemiddelde leeftijd van de bezoekers, waar worden zij enthousiast van?
Als professionele cateraar zijn wij het gewend om voor grote groepen eten te bereiden. Doordat wij werken met een groot netwerk van gespecialiseerde gast-chefs, kunnen wij de authentieke smaak vanuit keukens van over de hele wereld neerzetten zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit. Onze drive is om van ieder event een unieke belevenis te maken zowel met culinaire als personele inzet. Met het oog op onze omgeving willen wij zo min mogelijk tot geen ecologische footprint achterlaten en werken daarom alleen met verse, lokale en eerlijke producten.

Voor welk festival ook, wij kennen jouw doelgroep of verdiepen ons erin. Je krijgt precies wat op jouw festival past met de kwaliteit die wij altijd leveren. Benieuwd of wij iets voor je kunnen betekenen?

Wat kan Keep on Catering voor u betekenen?

Heerlijke hapjes en (coole) drankjes voor de genodigden backstage of in de V.I.P.-ruimte, een smakelijk en gevarieerd buffet voor je bezoekers of medewerkers, onze allernieuwste foodtruck, high end catering voor je speciale gasten en/of artiesten; wat je ook op je evenement nodig hebt, wij hebben er ruimschoots ervaring mee.

Over Keep on Catering

Wij zijn Keep on Catering en regelen alles* rondom de catering voor jouw evenement of festival.

Verse, lokale en eerlijke producten

Ruimschoots ervaring

Smakelijk en gevarieerd buffet

Groot netwerk van gespecialiseerde gast-chefs

Offerte aanvragen

Scribble
Het regelen van de catering kan gelukkig allemaal heel snel. Je kunt onderstaande formulier invullen, dan hebben we gelijk al een idee van wat je precies zoekt maar je mag natuurlijk ook een vrijblijvend belletje doen naar onze topper Jeroen! In beide gevallen proberen we binnen twee werkdagen bij je terug te komen met een duidelijke offerte. Voor vragen of opmerkingen klik hier.