Home » EVENEMENTEN CATERING » Foodsupply » Festival » Foodsupply op een social distance festival? Hoe werkt dat dan?

Foodsupply op festival met social distance?

Scribble
Het festival gaat door, dus er is al een doordacht plan van de organisatie. Keep on Catering sluit graag aan om mee te denken over het serveren van prachtige gerechten tijdens een mooi social distance festival.

Zo kunnen wij bijvoorbeeld kant en klare food-boxjes leveren die men uit de hand kan nuttigen. Maar ook een kleine barbecue is mogelijk, zodat mensen aan een ronde tafel op veilige afstand van elkaar zelf kunnen bbq’en.

Wat kan Keep on Catering voor u betekenen?

Heerlijke hapjes en (coole) drankjes voor de genodigden backstage of in de V.I.P.-ruimte, een smakelijk en gevarieerd buffet voor je bezoekers of medewerkers, onze allernieuwste foodtruck, high end catering voor je speciale gasten en/of artiesten; wat je ook op je evenement nodig hebt, wij hebben er ruimschoots ervaring mee.

Over Keep on Catering

Wij zijn Keep on Catering en regelen alles* rondom de catering voor jouw evenement of festival.

Verse, lokale en eerlijke producten

Ruimschoots ervaring

Smakelijk en gevarieerd buffet

Groot netwerk van gespecialiseerde gast-chefs

Offerte aanvragen

Scribble
Het regelen van de catering kan gelukkig allemaal heel snel. Je kunt onderstaande formulier invullen, dan hebben we gelijk al een idee van wat je precies zoekt maar je mag natuurlijk ook een vrijblijvend belletje doen naar onze topper Jeroen! In beide gevallen proberen we binnen twee werkdagen bij je terug te komen met een duidelijke offerte. Voor vragen of opmerkingen klik hier.