Home » EVENEMENTEN CATERING » Foodsupply » Party Catering

Party food supply in elke maat

Scribble
Kleinschalige party catering, is dat mogelijk? Natuurlijk. Niet elke party is mega groot en daarom is er voor elke party een oplossing te bedenken als het om foodsupply gaat. Groot of klein, ons maakt het niet uit.

Keep on Catering luistert naar jouw wensen en gaat aan de slag om de kwaliteit te leveren die jij en zij willen. Good food, is altijd belangrijk en daarvoor moet je bij ons zijn. Onze drive is om van iedere party een mooie belevenis te maken zowel met culinaire als personele inzet.
We willen zo min mogelijk tot het liefst geen ecologische footprint achterlaten en werken daarom alleen met verse, lokale en eerlijke producten. Maak jouw party smakelijk!

Wat kan Keep on Catering voor u betekenen?

Heerlijke hapjes en (coole) drankjes voor de genodigden backstage of in de V.I.P.-ruimte, een smakelijk en gevarieerd buffet voor je bezoekers of medewerkers, onze allernieuwste foodtruck, high end catering voor je speciale gasten en/of artiesten; wat je ook op je evenement nodig hebt, wij hebben er ruimschoots ervaring mee.

Over Keep on Catering

Wij zijn Keep on Catering en regelen alles* rondom de catering voor jouw evenement of festival.

Verse, lokale en eerlijke producten

Ruimschoots ervaring

Smakelijk en gevarieerd buffet

Groot netwerk van gespecialiseerde gast-chefs

Offerte aanvragen

Scribble
Het regelen van de catering kan gelukkig allemaal heel snel. Je kunt onderstaande formulier invullen, dan hebben we gelijk al een idee van wat je precies zoekt maar je mag natuurlijk ook een vrijblijvend belletje doen naar onze topper Jeroen! In beide gevallen proberen we binnen twee werkdagen bij je terug te komen met een duidelijke offerte. Voor vragen of opmerkingen klik hier.