Home » EVENEMENTEN CATERING » Foodsupply » Party Catering » Hoe kan ik klein schalige party catering regelen

Hoe regel ik 1,5 meter kleinschalige party-catering

Scribble

Kleinschalige party-catering, zegt het al. Geen hele grote groep maar een overzichtelijk feestje met lekker eten en drinken. Zelfs als je afstand moet houden van elkaar is dat prima te regelen met Keep on Catering.

Denk bijvoorbeeld aan een walking diner waarbij, op veilige afstand, uw gasten iets lekker kunnen afhalen op steeds een andere plek. Of een tafelbarbecue waar iedereen zelf kan bbq’en en niemand in de rij hoeft te staan. Hoe kleiner de party, hoe meer ruimte voor alternatieven. Wij denken graag met je mee.
Met een specifieke tafelindeling zorg je ervoor dat steeds dezelfde mensen aan tafel zitten. Ook op kleine locaties kunt u via ons een ‘thuischef’ inhuren die voor u aan de slag gaat.

Wat kan Keep on Catering voor u betekenen?

Heerlijke hapjes en (coole) drankjes voor de genodigden backstage of in de V.I.P.-ruimte, een smakelijk en gevarieerd buffet voor je bezoekers of medewerkers, onze allernieuwste foodtruck, high end catering voor je speciale gasten en/of artiesten; wat je ook op je evenement nodig hebt, wij hebben er ruimschoots ervaring mee.

Over Keep on Catering

Wij zijn Keep on Catering en regelen alles* rondom de catering voor jouw evenement of festival.

Verse, lokale en eerlijke producten

Ruimschoots ervaring

Smakelijk en gevarieerd buffet

Groot netwerk van gespecialiseerde gast-chefs

Offerte aanvragen

Scribble
Het regelen van de catering kan gelukkig allemaal heel snel. Je kunt onderstaande formulier invullen, dan hebben we gelijk al een idee van wat je precies zoekt maar je mag natuurlijk ook een vrijblijvend belletje doen naar onze topper Jeroen! In beide gevallen proberen we binnen twee werkdagen bij je terug te komen met een duidelijke offerte. Voor vragen of opmerkingen klik hier.