Home » EVENEMENTEN CATERING » Foodsupply » Weddingplanner

Weddingplanner – plan ‘good food’

Scribble

Een bruiloft. Een feest. Bruisend of misschien wel heel intiem? Wat de wens ook is, een bruiloft moet sprankelen. Ben jij een weddingplanner? Keep on catering denkt met je mee!

Op de mooiste dag van het leven van het toekomstig bruidspaar, wil je als weddingplanner dat alles perfect geregeld is. Perfect zoals jouw klanten dat voor ogen hebben. Soms chique en formeel, soms juist losjes en eenvoudig. Met Keep on Catering kan je alle kanten op. Wij denken met je mee zodat jij de wensen van het koppel waar kunt maken. Jij doet de planning, wij plannen de catering. Wij leveren pure kwaliteit bereid met passie en inzet.

Wat kan Keep on Catering voor u betekenen?

Heerlijke hapjes en (coole) drankjes voor de genodigden backstage of in de V.I.P.-ruimte, een smakelijk en gevarieerd buffet voor je bezoekers of medewerkers, onze allernieuwste foodtruck, high end catering voor je speciale gasten en/of artiesten; wat je ook op je evenement nodig hebt, wij hebben er ruimschoots ervaring mee.

Over Keep on Catering

Wij zijn Keep on Catering en regelen alles* rondom de catering voor jouw evenement of festival.

Verse, lokale en eerlijke producten

Ruimschoots ervaring

Smakelijk en gevarieerd buffet

Groot netwerk van gespecialiseerde gast-chefs

Offerte aanvragen

Scribble
Het regelen van de catering kan gelukkig allemaal heel snel. Je kunt onderstaande formulier invullen, dan hebben we gelijk al een idee van wat je precies zoekt maar je mag natuurlijk ook een vrijblijvend belletje doen naar onze topper Jeroen! In beide gevallen proberen we binnen twee werkdagen bij je terug te komen met een duidelijke offerte. Voor vragen of opmerkingen klik hier.