Home » EVENEMENTEN CATERING » Foodsupply » Weddingplanner » Hoe organiseer ik kleinschalige bruiloften?

Hoe organiseer ik kleinschalige bruiloften?

Scribble
Zoals je waarschijnlijk al weet hebben de maatregelen die de overheid heeft bepaald om de verspreiding van het coronavirus te verminderen ook betrekking op bruiloften. Klein mag en misschien is ‘klein’ ook wel heel intiem en romantisch.

En ook bij kleinschalige bruiloften mag alles perfect zijn. Vanaf de ontvangst van de gasten tot het afscheid.
Het bruidspaar heeft heel goed nagedacht over de gasten die er zij er zeker bij willen hebben, omdat ze heel belangrijk voor hen zijn. De catering moet daarom ook tot in de puntjes zijn verzorgd, rekening houdend met de maatregelen zoals het afstand houden. Wij hebben zeker ideeën over een prachtige invulling van ons aandeel in het trouwfeest.

Wat kan Keep on Catering voor u betekenen?

Heerlijke hapjes en (coole) drankjes voor de genodigden backstage of in de V.I.P.-ruimte, een smakelijk en gevarieerd buffet voor je bezoekers of medewerkers, onze allernieuwste foodtruck, high end catering voor je speciale gasten en/of artiesten; wat je ook op je evenement nodig hebt, wij hebben er ruimschoots ervaring mee.

Over Keep on Catering

Wij zijn Keep on Catering en regelen alles* rondom de catering voor jouw evenement of festival.

Verse, lokale en eerlijke producten

Ruimschoots ervaring

Smakelijk en gevarieerd buffet

Groot netwerk van gespecialiseerde gast-chefs

Offerte aanvragen

Scribble
Het regelen van de catering kan gelukkig allemaal heel snel. Je kunt onderstaande formulier invullen, dan hebben we gelijk al een idee van wat je precies zoekt maar je mag natuurlijk ook een vrijblijvend belletje doen naar onze topper Jeroen! In beide gevallen proberen we binnen twee werkdagen bij je terug te komen met een duidelijke offerte. Voor vragen of opmerkingen klik hier.