Home » EVENEMENTEN CATERING » FOODTRUCK

Foodtruck met allure

Scribble

De nieuwste aanwinst van de familie. Onze Grumman Olsen Step Van is de enige in heel Nederland met zijn vederlichte vacht van aluminium. Hij roest daardoor niet, kan verschoven worden zonder Captain America en ziet er ook nog eens supercool uit. Let’s do this!

Onze Grumman Olsen Step Van is een iconische Amerikaanse foodtruck. Dit is de foodtruck zoals die in ieders verbeelding er uit ziet. Deze Grumman Olsen Step Van uit 1982 is door ons uit Amerika gehaald en volledig gereviseerd en omgebouwd tot volwaardige foodtruck. De Step Van heeft in New Jersey dienstgedaan als bestelbus en was na zijn dienst jaren volledig verweerd en motorisch op. Na dat wij eerst het motorische gedeelte hebben aangepakt en van de Step Van de motor, remmen en verlichting volledig hebben gereviseerd, zijn we begonnen aan de buitenkant. Het aluminium waarvan de carrosserie is gemaakt is helemaal geschuurd en gepolijst. De carrosserie is volledig van aluminium gemaakt om gewicht te besparen en ook al is de foodtruck het formaat van een kleine vrachtwagen toch weegt hij net 2000 kilogram.
Hierna zijn we begonnen met de binnenkant, waarin een kleine maar volledig uitgeruste keuken is gebouwd. In de foodtruck zijn 2 koelingen aanwezig zodat we de verse ingrediënten goed kunnen bewaren. We hebben beschikking over warm en koud stromend water en er is een afzuiginstallatie ingebouwd. Compleet volgens de richtlijnen van de HACCP-code.

Wat kan Keep on Catering voor u betekenen?

Heerlijke hapjes en (coole) drankjes voor de genodigden backstage of in de V.I.P.-ruimte, een smakelijk en gevarieerd buffet voor je bezoekers of medewerkers, onze allernieuwste foodtruck, high end catering voor je speciale gasten en/of artiesten; wat je ook op je evenement nodig hebt, wij hebben er ruimschoots ervaring mee.

Over Keep on Catering

Wij zijn Keep on Catering en regelen alles* rondom de catering voor jouw evenement of festival.

Verse, lokale en eerlijke producten

Ruimschoots ervaring

Smakelijk en gevarieerd buffet

Groot netwerk van gespecialiseerde gast-chefs

Offerte aanvragen

Scribble
Het regelen van de catering kan gelukkig allemaal heel snel. Je kunt onderstaande formulier invullen, dan hebben we gelijk al een idee van wat je precies zoekt maar je mag natuurlijk ook een vrijblijvend belletje doen naar onze topper Jeroen! In beide gevallen proberen we binnen twee werkdagen bij je terug te komen met een duidelijke offerte. Voor vragen of opmerkingen klik hier.