Foodtruck op een open dag

Scribble
Hoe cool zou dat zijn. ‘Open dagen’ zijn over het algemeen los en open van karakter. Een foodtruck past dus uitstekend bij dagen met een ‘open’ karakter. Mensen zijn aan de wandel, nemen een kijkje bij wat jij ze graag wilt laten zien en hebben dan plotseling trek. Dan zijn wij er. Keep on Catering.
We staan er dan met onze grote trots. Vers van de pers. De Grumman Olsen Step Van is van alle markten thuis en kan met elk gewenst gerecht of drank gehuurd worden. Jij kiest het thema en wij leveren ‘m kant en klaar met chef en inhoud! Het geeft jouw ‘open dag’ net dat beetje extra, iets waarmee je je bezoekers verwent want dit zien ze niet elke dag. Het is de enige Grumman Olsen Step Van die er in Nederland rondrijdt en hij staat dan wel mooi bij jou!

En dan hebben we het alleen nog maar over de truck. Maar het ‘food’ is minstens zo belangrijk. Wij zijn van het proeven en van de smaak. We werken met eerlijke producten, lokaal en vers. Ben je benieuwd of wij iets voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Wat kan Keep on Catering voor u betekenen?

Heerlijke hapjes en (coole) drankjes voor de genodigden backstage of in de V.I.P.-ruimte, een smakelijk en gevarieerd buffet voor je bezoekers of medewerkers, onze allernieuwste foodtruck, high end catering voor je speciale gasten en/of artiesten; wat je ook op je evenement nodig hebt, wij hebben er ruimschoots ervaring mee.

Over Keep on Catering

Wij zijn Keep on Catering en regelen alles* rondom de catering voor jouw evenement of festival.

Verse, lokale en eerlijke producten

Ruimschoots ervaring

Smakelijk en gevarieerd buffet

Groot netwerk van gespecialiseerde gast-chefs

Offerte aanvragen

Scribble
Het regelen van de catering kan gelukkig allemaal heel snel. Je kunt onderstaande formulier invullen, dan hebben we gelijk al een idee van wat je precies zoekt maar je mag natuurlijk ook een vrijblijvend belletje doen naar onze topper Jeroen! In beide gevallen proberen we binnen twee werkdagen bij je terug te komen met een duidelijke offerte. Voor vragen of opmerkingen klik hier.