Home » EVENEMENTEN CATERING » FOODTRUCK » Open dag » Hoe zet ik een foodtruck in op mijn open dag?

Hoe zet ik een foodtruck in op mijn open dag?

Scribble
Een foodtruck op een open dag is een uitdaging maar eentje die de moeite waard is. Wij helpen je om te bedenken hoe je dit het beste kan inzetten zodat niet iedereen tegelijk naar de foodtruck gaat of erger, bij de foodtruck begint.
Wij regelen graag de hele logistiek voor je. Denk aan shifts van groepjes mensen die langs kunnen lopen. We kunnen toegangsbonnen regelen voor de foodtruck of muntjes, wat je maar wilt. Neem contact met ons op om samen te sparren over de mogelijkheden.

Wat kan Keep on Catering voor u betekenen?

Heerlijke hapjes en (coole) drankjes voor de genodigden backstage of in de V.I.P.-ruimte, een smakelijk en gevarieerd buffet voor je bezoekers of medewerkers, onze allernieuwste foodtruck, high end catering voor je speciale gasten en/of artiesten; wat je ook op je evenement nodig hebt, wij hebben er ruimschoots ervaring mee.

Over Keep on Catering

Wij zijn Keep on Catering en regelen alles* rondom de catering voor jouw evenement of festival.

Verse, lokale en eerlijke producten

Ruimschoots ervaring

Smakelijk en gevarieerd buffet

Groot netwerk van gespecialiseerde gast-chefs

Offerte aanvragen

Scribble
Het regelen van de catering kan gelukkig allemaal heel snel. Je kunt onderstaande formulier invullen, dan hebben we gelijk al een idee van wat je precies zoekt maar je mag natuurlijk ook een vrijblijvend belletje doen naar onze topper Jeroen! In beide gevallen proberen we binnen twee werkdagen bij je terug te komen met een duidelijke offerte. Voor vragen of opmerkingen klik hier.