Over onze foodtruck

Onze Grumman Olsen Step Van is een iconische Amerikaanse foodtruck. Dit is de foodtruck zoals die in ieders verbeelding er uit ziet. Deze Grumman Olsen Step Van uit 1982 is door ons uit Amerika gehaald en volledig gereviseerd en omgebouwd tot volwaardige foodtruck. De Step Van heeft in New Jersey dienstgedaan als bestelbus en was na zijn dienst jaren volledig verweerd en motorisch op. Na dat wij eerst het motorische gedeelte hebben aangepakt en van de Step Van de motor, remmen en verlichting volledig hebben gereviseerd, zijn we begonnen aan de buitenkant. Het aluminium waarvan de carrosserie is gemaakt is helemaal geschuurd en gepolijst. De carrosserie is volledig van aluminium gemaakt om gewicht te besparen en ook al is de foodtruck het formaat van een kleine vrachtwagen toch weegt hij net 2000 kilogram. 

Hierna zijn we begonnen met de binnenkant, waarin een kleine maar volledig uitgeruste keuken is gebouwd. In de foodtruck zijn 2 koelingen aanwezig zodat we de verse ingrediënten goed kunnen bewaren. We hebben beschikking over warm en koud stromend water en er is een afzuiginstallatie ingebouwd. Compleet volgens de richtlijnen van de HACCP-code.

Wil jij onze foodtruck huren?

Onze foodtruck is in te zetten op foodtruckfestivals, braderieën en evenementen als vrij verkooppunt van onze gerechten. Wij zullen altijd kijken naar de aard van het evenement, eventuele andere verkopers en voorwaarden voor we onze toezegging geven. Ook kunnen we ons assortiment aanpassen aan de te verwachten verkoop. Neem contact met ons op via het contactformulier om een aanvraag te doen. 

Verhuur kan in combinatie met gerechten en drank of als lege foodtruck. Bij lege verhuur zijn wel vervoer en schoonmaakkosten van toepassing.

Voor bedrijfsevenementen en bijeenkomsten verhuren wij onze foodtruck ook met onze foodconcepten. Deze kunnen op aanvraag worden aangepast of er kan een keuze worden gemaakt uit het Los Totopos concept. Interesse? Doe een aanvraag via ons contactformulier.

Huren van lege foodtruck of in combinatie met keukenapparatuur.

Huurprijs per dag € 500,- ex BTW en zonder vervoer en schoonmaakkosten.

Extra keukenapparatuur op aanvraag.

Vervoer per kilometer € 0,99

Schoonmaakkosten naar gebruik. Bij intensief gebruik € 150,-

Voor gebruik door evenementen organisatoren en cateraars, neem contact met ons op voor een offerte.

Bekijk het Los Totopos concept hier: