Keep on catering levert maatwerk.
Streetfood is hip, smakelijk én toegankelijk.  Steeds vaker zie je bezoekers van festivals en evenementen die met groot plezier langs de vele foodtrucks lopen.  

Streetfood again

Keep on Catering is gespecialiseerd in streetfood en stelt verschillende smaken en invloeden samen, zodat er voor ieder wat wils is.  Alle gasten kunnen onbeperkt genieten van heerlijke gerechten en lekkere snacks.  Hippe burgers, een heerlijke hotdog, smakelijke fish and chips, noodles, een krokante pizza, verrassende flammkuchen, saté, barbequegerechten, vegetarische gerechten, powerfood of een verse smoothie: de mogelijkheden zijn eindeloos. Vanzelfsprekend worden de gerechtjes ‘live’ bereid door onze topkoks en kunnen ze vervolgens direct worden opgegeten. Heerlijk festival-eten, maar altijd in een jasje dat bij het evenement past.

       Afhankelijk van het evenement kunnen wij losse foodtrucks leveren, maar ook de complete catering op ons nemen.  En natuurlijk gaat dat verder dan het ‘slechts’ leveren van een verfrissend drankje of smakelijk hapje.  In de bediening en aankleding van onze catering blijven we altijd trouw aan de roots van het betreffende evenement.  Op te vallen qua presentatie en kwaliteit, maar verder zo goed mogelijk op te gaan in het geheel.

       Het concept streetfood wordt tijdens events steeds vaker als vervanging van traditionele buffetten gebruikt. Keep on Catering zorgt voor een ontspannen, festivalachtige en vooral ongedwongen sfeer.  Vanuit onze stands en foodtrucks kunnen bezoekers genieten van fingerfood, rechtstreeks ‘uit de hand’ te eten.  Deze manier van catering kan worden ingezet als uitstekende tool om te netwerken, contacten te leggen of kennis te maken met andere bezoekers. Keep on Catering biedt verschillende kleine hapjes aan, zoals een mini sandwich met gegrilde entrecote en truffel, yakitori (Japanse kipsaté), wraps gevuld met gerookte zalm en crème fraiche, een mini hotdog van eend of heerlijke sushi.

Walking diner

       Wanneer gewenst levert Keep on Catering ook een walking diner.  In dat geval worden de gerechtjes keurig uitgeserveerd.  Kleine hapjes worden op mooi opgemaakte bordjes gepresenteerd en zorgen voor een luxe uitstraling. Hippe glaasjes gevuld met mooie salades en verse ingrediënten als mozzarella met basilicum, tonijn met sesam, carpaccio met Parmezaanse kaas of trendy bordjes met tiramisu, chocolademousse met confituren of vers fruit met sorbetijs.