De winter te koud voor een barbecue. Keep on Catering vindt van niet.


tuna and shrimps - 3

Daarom lanceren wij de echte winterbarbecue. Wij hebben fantastische oil drum barbecues ontwikkeld die ook in de winter perfect te gebruiken zijn.

Schitterende steaks of op z’n Braziliaans een picanha. Sappige ribeye of Argentijnse entrecote.
Heerlijk vlees met een natuurlijke smaak van houtskool. Daarna licht besprenkeld met gebroken peperkorrel en grof zeezout. Hiernaast serveren wij verschillende verrassende dips zoals yoghurt chimichurri, verse tomaten salsa met koriander of een Japanse teriyaki.

We vergeten ook al het lekkers uit de zee niet. Reuze gamba’s of een heerlijk stuk tonijn. Geserveerd met een stukje limoen of een dip van soja. Daarbij een mooie Oosterse salade met groene asperge tips, taugé en pinda’s. Smaakvol en simpel zoals goed barbecue eten bedoeld is.
Smaken die verrassen en doen denken aan een mooie zomerdag. Laat voor ons de winter maar komen.

 

Keep on Catering is gespecialiseerd in streetfood en voegt verschillende smaken en invloeden samen, met enige regelmaat ontwikkelen wij een nieuw food concept .  

Afhankelijk van het evenement kunnen wij losse foodtrucks leveren, maar ook de complete catering op ons nemen.  En natuurlijk gaat dat verder dan het ‘slechts’ leveren van een verfrissend drankje of smakelijk hapje.  In de uitvoering en aankleding van onze catering blijven we altijd trouw aan onze roots.  Door op te vallen qua presentatie en kwaliteit, maar verder zo goed mogelijk op te gaan in het geheel.