Streetfood is hip, lekker, vaak eenvoudig en toegankelijk eten dat steeds vaker op allerlei evenementen te verkrijgen is. Met streetfood kijken wij net even verder dan de gebruikelijke snacks. Streetfood moet speciaal zijn, uitstraling hebben en verrassen. Keep on Catering maakt er wat bijzonders  van en is continue bezig met het ontwikkelen van nieuwe streetfood concepten.

               Naast dat streetfood onderscheidend moet zijn heeft uitstraling ook grote invloed op de “foodbeleving”. Inrichting met foodstands en foodtrucks geeft een evenement meer authenticiteit. Alles moet kloppen, lekker en goed streetfood in combinatie met een pure uitstraling en dito vakmensen.

              Ook tijdens business events wordt er steeds vaker met streetfood “gewerkt”. Het op losse wijze aanbieden van drankjes en eten heeft invloed op de beleving van de gasten. Het werken met meerdere foodstands staat garant voor een persoonlijkere aanpak en ruimere keuze voor de gasten. Tevens dient het streetfood direct als een gespreksonderwerp voor bijvoorbeeld productpresentaties of opendagen. Maar kijk ook eens naar de mogelijkheid om de bezoekers van een congres, beurs of sportevenementen van een maaltijd te voorzien.

              Keep on Catering zet graag de mogelijkheden op een rij. Wij werken met diverse concepten dus er zit altijd iets voor je bij, want smaken verschillen. Keep on Catering levert het gehele concept als professionele catering partner. Wij staan garant voor zowel de inrichting met foodstands of trucks, het waanzinnig lekkere streetfood, de levering van drankstands en natuurlijk onze vakmensen waarbij gastvrijheid in goede handen is.